top of page

Vacature pediater West-Vlaanderen

Wie?

Ben je pediater of is de erkenning bijna in zicht? Heb jij zin om deel uit te maken van een hecht team, waarbij teamwork het sleutelwoord is? Is voor jou een gezonde leefomgeving én goede work-life balance ook key, dan ben jij de arts die we zoeken!

Waar?

Je komt terecht in een algemeen ziekenhuis met familiaal karakter aan de kust.


Inhoudelijk?

Jouw klinisch takenpakket varieert tussen opvolging van gehospitaliseerde pediatrische patiënten, het uitvoeren van consultaties en multidisciplinaire samenwerking met onder andere de dienst materniteit en de spoedgevallendienst. Inhoudelijk krijg je de ruimte om naar eigen expertise een subspecialisme uit te bouwen indien gewenst.


What’s in it for you?

Een ideale job om mensgerichte en warme zorg te bieden aan zowel pasgeborenen tot adolescenten. Je werkt dagelijks nauw samen in een hecht team met 3 collega’s pediaters en het verpleegkundig team. De gunstig georganiseerde wachtregeling en aantrekkelijke verloning zijn onder meer grote troeven van deze plaats. Kan je snel aan de slag, dan is dat prima. Ben je momenteel nog aan het studeren? Geen probleem, als jij de collega van hun dromen bent, dan wachten ze graag op jou.


Wat moet je nu doen?

Geprikkeld? Neem dan nu contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek! Dit kan via het contactformulier op onze website www.2thact.be of stuur een mail naar griet@2thact.be

Comments


bottom of page