Vacature pneumoloog Oost-Vlaanderen

Wie?

Sta je als pneumoloog of specialist in opleiding open voor een volgende stap in je carrière? Ben je algemeen opgeleid met eventueel een interessedomein? Beschik je bij voorkeur ook nog eens over de erkenning van intensivist? Dan kan deze vacature jou misschien wel interesseren.


Waar?

Jouw werkplaats is een algemeen en charmant ziekenhuis in de provincie Oost-Vlaanderen. De overgrote meerderheid van de patiënten spreekt Nederlands.


Inhoudelijk?

Je ziet in deze functie zowel ambulante als gehospitaliseerde patiënten met diverse longproblemen. Afhankelijk van jouw interesses kan je meer gespecialiseerde raadplegingen organiseren. Ook technische onderzoeken en interventie op spoed komen in deze positie aan bod. Uiteraard draai je eveneens mee in het interne wachtsysteem. Tot slot houd je eventueel supervisie op de afdeling intensieve zorgen.


What’s in it for you?

Je vult een jong team van 2 pneumologen aan binnen de vakgroep interne geneeskunde. Het ziekenhuisnetwerk leent zich uitstekend tot het ontwikkelen van expertise en het uitvoeren van onderzoek. Overige troeven van deze functie zijn de grote ruimte tot initiatief, de vlotte samenwerking met de lokale huisartsen en de ruimdenkende directie.


Wat moet je nu doen?

Rijmen jouw wensen en competenties met deze vacature? Neem dan eventjes contact op. Nadien kan je van ons een telefoontje verwachten waarin we met jou graag dieper ingaan op deze functie op basis van jouw vragen.