top of page

IN DE KIJKER: Vacature pneumoloog Oost-Vlaanderen

Bijgewerkt op: 25 jul. 2023

What’s in it for you?

Op deze werkplek krijg je de ruimte om jezelf verder te ontplooien als pneumoloog. Ook het verpleegkundig en administratief team biedt jou dagelijks de nodige ondersteuning, wat het aangenaam werken maakt. Wil jij jouw subdiscipline verder uitbouwen? Geen enkel probleem! Wat betreft apparatuur en infrastructuur is alles voorzien.


Heb jij als pneumoloog al wat jaren op de teller en koester je de stille droom om verder door te groeien? Ook dit kan bekeken worden. Lees gerust nog even door hieronder!


Inhoudelijk?

Je ziet in deze positie zowel ambulante als gehospitaliseerde patiënten met diverse respiratoire pathologie. Dit zowel in het ziekenhuis, als in de polikliniek (op minimale afstand van de campus). Afhankelijk van jouw interesses kan je meer gespecialiseerde raadplegingen organiseren. Ook technische onderzoeken (zoals EBUS), slaaplabo en interventies op midcare en intensieve zorgen komen aan bod. Uiteraard draai je eveneens mee in het interne wachtsysteem, dewelke oproepbaar is.


Waar?

Jouw werkplaats is een regionale klinische setting in de provincie Oost-Vlaanderen. De overgrote meerderheid van de patiënten spreekt Nederlands.


Wie?

Sta je als pneumoloog of specialist in opleiding aan het begin van jouw carrière? Hecht jij groot belang aan een fijne arts-patiëntrelatie? In deze regio heb je alvast een zeer loyaal publiek! Ben jij een enthousiaste arts die graag mee zijn/haar schouders zet onder de verdere uitbouw van de afdeling? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken!


Wat moet je nu doen?

Liggen jouw wensen en competenties in dezelfde lijn als deze vacature? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons! Wat heb je te verliezen?


Comments


bottom of page