Vacature pneumoloog Oost-Vlaanderen

What’s in it for you?

Je komt terecht in een warm team van 4 pneumologen die jou de ruimte gunnen om jezelf verder te ontplooien. Ook het verpleegkundig en administratief team biedt jou dagelijks de nodige ondersteuning, wat het aangenaam werken maakt. Wil jij jouw subdiscipline verder uitbouwen? Geen enkel probleem! Wat betreft apparatuur en infrastructuur is alles voorzien.


Heb jij als pneumoloog al wat jaren op de teller en koester je de stille droom om verder door te groeien? Ook dit kan bekeken worden op deze fijne werkplek. Lees gerust nog even door hieronder!


Inhoudelijk?

Je ziet in deze positie zowel ambulante als gehospitaliseerde patiënten met diverse respiratoire pathologie. Dit zowel in het ziekenhuis, als in de polikliniek (op minimale afstand van de campus). Afhankelijk van jouw interesses kan je meer gespecialiseerde raadplegingen organiseren. Ook technische onderzoeken (zoals EBUS), slaaplabo en interventies op midcare en intensieve zorgen komen aan bod. Uiteraard draai je eveneens mee in het interne wachtsysteem, dewelke oproepbaar is.


Waar?

Jouw werkplaats is een regionale klinische setting in de provincie Oost-Vlaanderen. De overgrote meerderheid van de patiënten spreekt Nederlands.


Wie?

Sta je als pneumoloog of specialist in opleiding aan het begin van jouw carrière? Hecht jij groot belang aan een fijne arts-patiëntrelatie? In deze regio heb je alvast een zeer loyaal publiek! Beschik je bij voorkeur ook nog eens over de bijkomende beroepstitel intensieve zorgen? Dan ben jij wellicht de arts die wij zoeken! Ook interesse en/of kennis van somnologie is een sterke meerwaarde.


Wat moet je nu doen?

Liggen jouw wensen en competenties in dezelfde lijn als deze vacature? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons! Wat heb je te verliezen?