top of page

Vacature psychiater Antwerpen

Bijgewerkt op: 7 feb. 2023

Wie?

Ben jij psychiater (of in laatste fase van jouw opleiding)? Spreekt de acute setting van een PAAZ jou sterk aan? Wil jij mee aan de wieg staan van een nieuw op te richten PAAZ-afdeling én de uittekening van het beleid? Lees dan zeker nog even verder!


Waar?

Je zal werkzaam zijn in een algemeen ziekenhuis in de provincie Antwerpen. Het merendeel van de patiënten is Nederlandstalig.


Inhoudelijk?

Als psychiater in deze nieuwe op te richten PAAZ mag je heel wat flexibiliteit verwachten. Aangezien de PAAZ-afdeling nieuw is, kan je de oprichting en uitbouw van deze dienst mee uitdenken en coördineren. Een uitdaging? Je staat er uiteraard niet alleen voor! Je mag immers mee beslissen over de samenstelling van het nieuwe paramedische en verpleegkundige team, dewelke jou op dagdagelijkse basis zal ondersteunen. Tevens sta je in voor consultaties voor patiënten met verscheidene stoornissen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de gehospitaliseerde patiënten op de PAAZ-afdeling en neem je deel aan de wachtdiensten.


What’s in it for you?

Je krijgt de kans om een nieuwe PAAZ-afdeling mee uit de grond te stampen aan de zijde van twee collega-psychiaters, met inbegrip van een breed (academisch) netwerk. Je kan mee het beleid bepalen in een volledig gerenoveerde setting met hoogwaardige en kwalitatieve zorg voorop. Samenwerken in een open en aangename werkcultuur staat in dit centrum centraal. Bovendien draagt de hoge betrokkenheid en transparantie van het management bij tot jouw jobtevredenheid.


Wat moet je nu doen?

Ben je benieuwd of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op!

Opmerkingen


bottom of page