Vacature psychiater Oost-Vlaanderen

Wie?

Ben je als ervaren arts of laatstejaarsassistent op zoek naar een boeiende en motiverende werkplek als volwassenenpsychiater? Wil je graag oplossingsgericht werken binnen de acute psychiatrie op een PAAZ-afdeling? Behoort de brede psychiatrie tot je interessegebied met eventueel een focusdomein? Dan is dit misschien iets voor jou!


Waar?

Je komt terecht in een perifeer ziekenhuis in Oost-Vlaanderen. Met zijn centrale ligging is het ziekenhuis uit alle richtingen vlot bereikbaar.


Inhoudelijk?

Jouw functie bestaat voornamelijk uit ambulante consultaties en opvolging van de gehospitaliseerde patiënten op de PAAZ-afdeling. De patiëntenpopulatie bestaat bijna uitsluitend uit volwassenen met een diverse problematiek zoals stemmings-, persoonlijkheid- of angststoornissen. De meeste drugsverslavingen worden doorverwezen. Ook liaison op vooral neurologie en interne geneeskunde komt geregeld aan bod.


What’s in it for you?

Je gaat aan de slag in een ziekenhuis dat gekend staat voor zijn familiale cultuur en warme werkcontext. De gerenommeerde dienst psychiatrie wordt op dit moment gerund door 3 ervaren psychiaters. Verder behoort ook het ziekenhuis tot een ambitieus netwerk met vele mogelijkheden. Grote troeven van deze functie zijn onder andere de gunstige wachtregeling met een nabijgelegen ziekenhuis, de financiële voorwaarden en de aangename collega’s.


Wat moet je nu doen?

Wil je graag meer weten over deze positie? Klik dan op deze link. Wij zullen je dan snel contacteren om verdere toelichting te geven. Wie weet ben jij wel de geknipte arts om deze groep psychiaters te vervoegen.