top of page

Vacature psychiater West-Vlaanderen

Bijgewerkt op: 17 apr. 2023

What’s in it for you?

Je komt terecht in een kleinschalig en warm ziekenhuis met een mooie infrastructuur en korte communicatielijnen en waar het aangenaam werken is.

De grootste troeven van deze positie zijn:

  • De mogelijkheid om jouw praktijk poliklinisch uit te bouwen, op eigen tempo;

  • Je kan naar keuze voltijds of deeltijds werken en je hoeft geen wachten te doen, zodat deze positie vlot combineerbaar is met een gezonde work-life balans;

  • Je hebt veel vrijheid in het inplannen van jouw tijdsindeling en agenda.

  • Je kan deze rol desgewenst combineren met andere invullingen (en/of opleidingen) die jou aanspreken, om zo variatie in te bedden in jouw job.

  • Je kan werken in een heel mooie infrastructuur en krijgt aanmeldingen voor jouw diverse locaties, met de nodige ondersteuning indien gewenst.

Waar?

Je zal werkzaam zijn in een algemeen perifeer ziekenhuis in de provincie West-Vlaanderen. Het ziekenhuis is gelegen in een mooie, aantrekkelijke kustregio, waar het heel fijn wonen en werken is.


Inhoudelijk?

Als psychiater houd je ambulante raadplegingen voor volwassenen met verscheidene stoornissen. Alcoholverslaving, angststoornissen en stemmingsproblemen zijn enkele van de meest voorkomende pathologieën. Ook psychogeriatrie is belangrijk domein.

Het ziekenhuis heeft twee psychiaters en zoekt een bijkomende psychiater, die zal ondersteunen op vlak van consultaties. Over enkele jaren – bij pensionering van een collega – behoort het tot de mogelijkheden om evt. mee in te stappen in de PAAZ.


Wie?

Ben je volwassenenpsychiater of behaal je binnenkort dit specialisme? Wil jij eigenlijk vooral poliklinisch werk doen? Of, sta je ervoor open om te starten met poliklinisch werk en na enkele jaren ook de PAAZ mee te ondersteunen? Spreekt het jou aan om verbonden aan een ziekenhuis, te werken in de kustregio? Heb je een algemene achtergrond en een brede interesse in diverse pathologieën? Dan is deze functie wellicht op jouw lijf geschreven!


Wat moet je nu doen?

Ben je benieuwd of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact op met ons. Zo kunnen we in alle eerlijkheid uitzoeken of jij al dan niet de geschikte psychiater bent voor invulling van deze positie.תגובות


bottom of page