top of page

Vacature reumatoloog Antwerpen

Bijgewerkt op: 25 jul. 2023

What’s in for you?

Een voltijdse betrekking (8/10e of 10/10e) als reumatoloog in een uitdagende en vooruitstrevende werkomgeving. Samen met het team draag je bij aan de dagelijkse zorg rond de reumatologische patiënt. Ambieer je naast het klinisch werk een extra dimensie en wil je je verder verdiepen in research en opleiding. Dan is er hier alle ruimte toe! Je kan gebruik maken van alle faciliteiten (oa. goed uitgebouwd labo met de nodige ondersteuning) om jouw onderzoekswerk verder uit te voeren en zelfs een doctoraat te behalen.


Waar?

Je komt terecht in een groot en innovatief ziekenhuis in de ruime regio rond Antwerpen. Het ziekenhuis is vlot bereikbaar vanuit Antwerpen en staat bekend voor klantvriendelijke, innovatieve en kwalitatief hoogstaande zorg.


Inhoudelijk?

Je staat in voor de dagelijkse coördinatie en klinische organisatie van de dienst reumatologie binnen het ziekenhuis. Je doet naast klinisch werk onder de vorm van consultaties ook supervisie van gehospitaliseerde patiënten. Daarnaast ben je bereid om deel te nemen aan een goed georganiseerde wachtdienst. Beschik jij reeds over een doctoraat, dan kan jij ook verder de focus leggen op onderzoek en/of onderwijs.


Jouw profiel?

Jij bent (bijna) reumatoloog en beschikt al dan niet reeds over een doctoraat? Dan is er zeker en vast een plaats voor jou weggelegd op deze afdeling! Gezien jouw patiëntenbestand hoofdzakelijk Nederlands spreekt, ben jij bij voorkeur ook vloeiend in het Nederlands.

What’s next?

Wil je graag meer details en context te weten komen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij luisteren graag naar jouw verhaal of vraag, en helpen je graag op weg bij de verkenning van dit eventuele nieuwe begin.

Comments


bottom of page