top of page

Vacature spoedarts

Bijgewerkt op: 8 mei 2023

Wie?

Ben jij arts-specialist in urgentiegeneeskunde, of ben jij arts-specialist in acute geneeskunde of zal je deze erkenning op korte termijn behalen? Spreekt het jou aan om campus overschrijdend te werken in een spoedgevallendienst met een erkende PIT-functie in een regionaal ziekenhuis? Kan jij goed zelfstandig werken maar ben je ook een teamspeler? Vind je het bovendien belangrijk om een goede kwaliteit van zorg te leveren? Lees dan zeker nog even verder!


Waar?

Je zal werkzaam zijn in een algemeen ziekenhuis gelegen in de regio Antwerpen.


Inhoudelijk?

Als urgentiearts/acutist in deze professionele spoedgevallendienst met erkende PIT-functie kom je in aanraking met een brede waaier aan acute pathologie. In samenwerking met een team van gemotiveerde verpleegkundigen en collega-artsen zorg je ervoor dat onze patiënten op een professionele manier met de beste acute zorgen worden geholpen. Je hecht bovendien veel belang aan nauw overleg met de verpleegkundige en medische equipe.


What’s in it for you?

Je kan werken in een tof team in een ziekenhuis met oog voor kwaliteit, verbetering en betrokkenheid en dit in een positieve en hartelijke sfeer. Je krijgt een contract als zelfstandige van onbepaalde duur.

Je krijgt de kans om te werken in dag shiften van 8 u en nachtshiften van 12 u, wat zorgt voor een goede balans werk-privé.


Wat moet je nu doen?

Ben je benieuwd na het lezen van deze vacature? Contacteer ons dan snel. Zo kunnen we samen ontdekken of jij de geknipte persoon bent voor deze positie én omgekeerd of deze functie overeenstemt met jouw ambities.


0474/16.40.62Kommentare


bottom of page