top of page

Vacature ingevuld ! Stafmedewerker HOST-project

Bijgewerkt op: 9 nov. 2022

Wie?

Ben jij een MAsc Verpleegkunde met interesse in kwaliteit, ziekenhuishygiëne en innovatie? Ben jij bovendien leergierig en flexibel ingesteld? Ben jij vlotte communicator met de nodige drive en verantwoordelijkheidszin? Lees dan zeker nog even door.


Waar?

Je werkt in een staffunctie op netwerkniveau voor 4 algemene ziekenhuizen in de regio Vlaams-Brabant en Antwerpen.


Inhoud?

In nauwe samenwerking met de andere teamleden van het HOST-team en de collega’s verpleegkundige-ziekenhuishygiënisten van de verschillende netwerkziekenhuizen ben je mede verantwoordelijk voor:

  • De ontwikkeling, implementatie en opvolging van het beleid ter voorkoming van ziekenhuisinfecties;

  • De surveillance van ziekenhuisinfecties, het opzetten van een epidemiebeleid en het meten van relevante indicatoren betreffende infectiepreventie;

  • Het inlichten, omkaderen en ondersteunen van medewerkers in de eerste- en tweedelijnszorg door het verstrekken van een specifieke expertise op vlak van infectiepreventie met als doel de integratie van richtlijnen en aanbevelingen bij de zorgverlening, alsook opleiding en begeleiding wat infectiepreventie betreft;

  • Het uitwisselen van informatie en expertise met andere instellingen binnen het kader van een samenwerkingsplatform (zowel intra- als transmuraal);

  • Het opnemen van een actieve rol binnen de accreditatie en bestaande interne kwaliteitsmanagement systemen.


What’s in it for you?

Ben jij een Master in de verpleegkunde en ambieer je een voltijdse functie als stafmedewerker op netwerkniveau op te nemen? Je wordt verloond volgens IFIC-barema, categorie 17 en werkt in dagregime.


Heb jij interesse in ziekenhuishygiëne, maar nog niet de kans gehad om effectief de bijkomende opleiding te volgen en ben je bereid om je bij te scholen?

Je krijgt de kans om te werken in de verschillende ziekenhuizen van het netwerk en bouwt zo een mooie ervaring op en draagt je steentje bij aan een uitdagend project.

De warme, familiale werkcultuur en goede omkadering met tal van extralegale voordelen zorgen voor een extra aantrekkingskracht tot dit centrum.


Wat moet je nu doen?

Nog niet volledig overtuigd? Neem dan nu contact op met ons. We spreken graag nog even alles goed door met jou tijdens een verkennend gesprek.


Comments


bottom of page