top of page

Vacatures arbeidsarts (to be)

What’s in it for you? Binnen een grote speler binnen de arbeidsgeneeskunde krijg je de kans jezelf verder te ontwikkelen als arts en een échte compagnon de route te worden voor jouw patiënten en klantencontacten. Deze functie komt met tal van extralegale voordelen waaronder: een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en een hospitalisatieverzekering.


Wie? Heb je al een specialisme arbeidsgeneeskunde op zak of behaal je deze binnenkort? Ben je een afgestudeerd arts (basis of een ander specialisme) en heb je interesse in deze wereld? Dan is dit misschien jouw kans! Waar? De opportuniteiten situeren zich verspreid over Vlaanderen en Wallonië. We gaan graag samen op zoek naar de werkplek die het dichtst binnen jouw perimeter en interesse ligt.

Inhoudelijk? Als arbeidsarts voer je enerzijds medische onderzoeken uit. Daarnaast krijg je de opportuniteit om jouw takenpakket te vervolledigen met projectwerk (volgens eigen interesse en/of expertise). Als laatste luik, heb je nog een aantal administratieve taken en doe je bedrijfsbezoeken. Na enige ervaring opgedaan te hebben, heb je de kans je aan te sluiten bij werkgroepen of opleidingen te geven.


Communicatieve skills zijn heel belangrijk binnen deze functie. Jouw rol bestaat eruit om de neutrale verbinder te zijn op vlak van preventie & welzijn tussen de werknemer en de werkgever.

Ben je een teamspeler? Uitstekend! Collegialiteit is namelijk één van de sterktes van dit bedrijf. Op regelmatige basis krijg je de kans om met jouw collega’s te overleggen. Daarnaast zijn er ook enkele dagen per jaar opleidingen voorzien samen met de collega’s.

Indien je nog geen diploma als arbeidsarts hebt behaald, kan je als arbeidsarts aan de slag terwijl je de studie opneemt. Dan dien je 1 dag of 2 dagen per week (afhankelijk van hoe jij je traject wil indelen) les te volgen op de universiteit. Daarnaast wordt er ook een interne opleiding voorzien. Wat moet je doen? Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op, we vertellen je er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek (hetzij digitaal, hetzij op ons kantoor te Brugge). Allen welkom voor een babbel mét versnapering!

Comments


bottom of page