top of page

Referentie loopbaancoaching

Bijgewerkt op: 4 sep. 2023

Waarom kiezen voor een traject van individuele coaching of loopbaancoaching bij 2THACT?

5 recente quotes van een arts-specialist die zo van jou zouden kunnen zijn!
Ben jij één en al vragen rond jouw carrière als zorgprofessional, en zoekende naar gespecialiseerde hulp? We got you! 2THACT focust zich reeds een ruime 5 jaar op het verbinden van artsen, artsen-specialisten en andere zorgprofessionals. Vanuit onze ruime expertise binnen de zorgsector werd het traject van individuele coaching en loopbaancoaching uitgebouwd.


Wat maakt ons anders? Ons team is opgebouwd uit ervaren zorgprofessionals met gerichte ervaring in ziekenhuissettings (zowel regionaal als academisch). Dit zorgt voor een stevig referentiekader en maakt ons jouw ideale gesprekspartner.


Blijft jouw actieplan wat hangen? Of loop je tegen bepaalde 'blokkades' aan? Wij maken elke stap heel concreet en bovendien haalbaar.


Zo mochten wij recent een arts-specialist in de anesthesie en intensieve zorgen wegwijs maken. Lees zeker nog even door als je te weten wil komen hoe zij haar traject ervaren heeft.Quote #1 - "Ik kende mezelf al vrij goed maar het was toch nog eens goed om alle competenties opgelijst te zien."

Hokjes-denken? Niks van! Wij houden jou door middel van gespecialiseerde methodes een spiegel voor. Wat doe jij graag in een job? Waar ben je sterk in? What makes your heart sing? Aan het eind van dit proces krijg je concreet zicht op jouw persoonlijke competentieprofiel.


Quote #2 - " Ah ja, zo had ik er nog niet over nagedacht. Je wordt echt verplicht om verder na te denken."

Treed uit je eigen hoofd en in je hart! Vaak blijft men piekeren over dezelfde thema's, zonder veel te bereiken. Doorbreek die negatieve spiraal en ga bij 2THACT de dialoog aan. We zijn graag jouw sparringpartner.

Quote #3 - "Ik heb de verschillende jobmogelijkheden als arts leren kennen."

Artsen die zich wensen te (her-)oriënteren zien vaak het bos door de bomen niet meer. De overtuiging niets anders te kunnen dan de eigen discipline is nog steeds zeer hardnekkig. Bij 2THACT helpen we dus de visie te verbreden. Voor artsen bijvoorbeeld, zijn er vanaf het basisdiploma geneeskunde tal van boeiende opties, zowel in de klinische setting als daarbuiten. Op basis van wat past op jouw persoonlijkheid matchen wij graag jouw nieuwe functie. En wees maar zeker: er is voor elk wat wils!


Quote #4 - "Meer rust in mijn hoofd"

Beslissingen nemen in volle emotie is een echte no go. Al begrijpen we natuurlijk wel deze reflex als het even teveel wordt. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek, tot in de verdere coachingsessies wordt er gehamerd op rust en vertragen in dit proces. Coaching vraagt tijd. Read that again ;-)


Quote #5 - "Ik twijfelde nog maar nu ben ik er volledig klaar voor!"

We maken graag de dingen heel concreet. Aan de oppervlakte blijven is niet onze stijl. Bij 2THACT stellen we samen een actieplan op, met de mogelijke top 3 jobs die aanleunen bij jouw profiel. Twijfel je nog over een bepaalde jobinhoud/ setting/context/regio? We brengen jou graag in contact met iemand in het werkveld of plannen reeds een meeloopmoment in.


A journey of a thousand miles begins with a single step.”


Schreeuwt je lichaam: JA, maar denkt je hoofd er toch het zijne van? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende (lees: kosteloze) kennismaking met coach Brigitte! Pas nadien hoef je te beslissen of jij al dan niet instapt in een traject.Help jij graag mee deze blog een boost geven? Delen mag of laat gerust hieronder jouw reactie achter! 

Liefs,

Het ganse 2THACT-team 💚

Comentarios


bottom of page