top of page

Loopbaancoaching voor zorgprofessionals

Heb je vragen bij je huidige carrière in de gezondheidssector? Loop je vast op bepaalde zaken binnen je huidige job en wil je graag uitzoeken hoe je dit kan aanpakken? Zijn er onzekerheden die de kop opsteken en die je graag wil aanpakken? Of wil je uitzoeken of een bepaalde job bij jou als persoon past en of je hier de nodige competenties voor hebt? Dan kan coaching en begeleiding hierin een serieuze steun zijn. 

Intake gesprek

We starten met een uitgebreid intakegesprek waarin de coachee zijn/haar verhaal kan doen, we connectie opbouwen en waar we exploreren wat hij/zij wil bereiken met deze begeleiding. De doelstellingen worden besproken en neergeschreven. 

 

Coaching gesprekken

Op onderling afgesproken tijdstippen komen we minstens 3 maal samen voor de effectieve coaching gesprekken. Tussen deze gesprekken door kunnen er thuisopdrachten meegegeven worden. Deze vormen het actieplan en een basis voor tussentijdse evaluatie van de evolutie.

Afhankelijk van de vraag en de persoonlijkheid van de coachee worden verschillende methoden ingezet. De coachee blijft aan het stuur van zijn/haar eigen ontwikkeling. We werken dus volledig op maat.

Outtake gesprek

 Elk traject eindigt met een outtake gesprek waarin de evolutie ten aanzien van de initiële doelstellingen worden besproken. Ook de vervolgstappen en persoonlijk ontwikkelplan worden besproken.  Indien wenselijk wordt de link gemaakt naar collega recruiters voor een concrete jobaanbod binnen onze portefeuille.

Thema’s

Afhankelijk van de persoonlijke doelstelling (cfr. intake) wordt het traject verfijnd naar Loopbaancoaching, met thema’s als : zelfinzicht, waarden, drijfveren, richting, competenties/talenten, energiegevers/nemers, werkcriteria, belemmeringen, arbeidsaanbod, hulpbronnen, context (thuis, school, kot, …), benutten van netwerk, enz.

 

Duur

Een standaardtraject bestaat uit een intake, 3 coaching sessies en een outtake van telkens 1:30u of  7:30u in totaal. Afhankelijk van de behoefte van de coachee kunnen extra follow-up sessies ingepland worden.

 

 

LOCATIE

De sessies kunnen doorgaan in ons kantoor te Assebroek (Bossuytlaan 1, 8310 Assebroek) of een andere te bepalen locatie (mits kilometervergoeding vanaf ons kantoor en/of kost van ruimte). Belangrijk is een rustige plek zonder afleiding. 

Twijfels?

Neem gerust vrijblijvend contact op met ons om de details (pricing e.d.) goed door te spreken op voorhand.

En mogelijks kan volgende referentie jou overtuigen van de meerwaarde!

bottom of page