top of page

Vacature Healthcare consultant

Ziekenhuizen zijn volop aan het transformeren. Strategie oefeningen dienen zich aan, financiering wijzigt, fusies worden doorgevoerd. Wil je zelf bij dit kantelpunt voor de sector op de eerste rij staan? Kan je analytisch, strategisch en oplossingsgericht denken én heb je sterke interesse in het reilen en zeilen van ziekenhuizen? Ben je daarnaast ook empathisch en sterk communicatief?


Inhoudelijk


Voor een toonaangevend consultancybedrijf in de Healthcare, rekruteert 2THACT consultants en business analisten die strategische vraagstukken voor ziekenhuizen helpen omzetten in concrete realisaties.


Deze organisatie richt zich specifiek op projecten in ziekenhuizen. Je krijgt de kans om een uitdagende, veelzijdige functie op te nemen in een organisatie in volle groei. In deze organisatie is er ruimte voor je eigen ontwikkeling. De begeleiding en feedback wordt zeer hands on en projectgebonden meegegeven zodat je snel bijleert, snel kan schakelen om zo kennis en ervaring op te bouwen.. Er wacht je een fijn, ambitieus en jong team aan collega’s voor wie streven naar topkwaliteit in de dienstverlening aan hun klanten een stevige basis voor authentieke werkvreugde vormt.

Concreet zoeken we…Healthcare consultants


Je houdt je bezig met complexe oefeningen eigen aan de sector. Individueel of samen met je team werk je projectmatig voor verschillende ziekenhuizen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de opvolging en het eindresultaat van het project, dit steeds in nauwe samenwerking met de klant.


De opdrachten omvatten adviesverlening, begeleiding van projecten en het realiseren van verbeteringstrajecten. De inhoud van de projecten is uiteenlopend maar het antwoord op de probleemstelling moet steeds uitgaan van de kenmerken van het ziekenhuis als deel van een globaal gezondheidszorgsysteem.


Door het aanbrengen van oplossingen op maat werk je mee aan een vertrouwensrelatie met de klant. Je analyseert de huidige werking, identificeert verbetermogelijkheden en formuleert gepaste en realistische adviezen. Je analyseert cases en motiveert je voorstellen cijfermatig. Je bent spitsvondig in het bedenken van innovatieve oplossingen. 


Flexibiliteit en het omgaan met deadlines is key in deze jobs. Daarnaast vormt een inlevingsvermogen én gezond verstand een belangrijke basis bij de uitvoering en implementatie van projecten. Zo werk je samen met de klant en weet je zowel je intern als extern team te motiveren voor verandering. Tevens bespreek en presenteer je resultaten op verschillende niveaus binnen ziekenhuizen.


Als je “ja” kan antwoorden op het merendeel van volgende stellingen, ben jij misschien wel diegene die we zoeken:

  • Je bent arts of apotheker en helemaal klaar voor een carrière switch. Of je hebt een degelijke studieachtergrond (master niveau) en uitgebreide ervaring in de gezondheidssector

  • Je bent in staat creatief eigen ideeën te ontwikkelen 

  • Het motiveren van mensen zit in jouw natuur

  • Je ben zeer analytisch en werkt resultaatgericht

  • Je neemt de nodige verantwoordelijkheid en ownership voor een project

  • Je beschikt over uitgesproken verbale en schriftelijke communicatievaardigheden

  • Je bent in staat je agenda efficiënt te plannen, weet deadlines te respecteren en je werkt stressbestendig

  • Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer

  • Collegialiteit en een aangename sfeer zijn voor jou belangrijk

  • Goede kennis van Office (Excel, Powerpoint, Word) is een noodzaak


En nu?


Voldoe jij aan bovenstaande eigenschappen? Ben jij de analytische verbinder die we zoeken en ben je klaar om deze sprong te wagen? Heb je het lef om deze uitdaging aan te gaan?


Twijfel dan niet langer en stuur ons een berichtje voor meer informatie (in alle discretie).

Contacteer ons via sara@2thact.be
Comments


bottom of page