top of page

Vacature Gynaecoloog

What’s in it for you?


Ben jij een gepassioneerde gynaecoloog die op zoek is naar een boeiende en uitdagende werkomgeving in Vlaanderen? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Wil jij werken in een uitdagende en gevarieerde werkomgeving met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van dit ziekenhuis?

Heb jij een bijzondere interesse in obstetrie dan ben jij de gynaecoloog die wij zoeken!


Inhoudelijk


Je zult werken in een stimulerende omgeving waarin communicatie en samenwerking centraal staan. Het is belangrijk dat je niet alleen over sterke communicatieve vaardigheden beschikt, maar ook over een grote mate van ijver en toewijding aan het vak.


Ervaring binnen de verloskunde is mooi meegenomen.  Naast je bijzondere interesse in obstetrie kom je in contact met een breed scala aan pathologieën. Een opleiding in huis naast een erkend stagemeester is een grote meerwaarde binnen dit centrum.


Bovendien bieden ze de mogelijkheid om deel te nemen aan robotchirugie, met een interne opleider die je begeleidt in deze technologie.


Als 2-talige gynaecoloog (Nederlands en Frans) zul je een belangrijke rol spelen in het bieden van hoogwaardige zorg aan onze diverse patiëntenpopulatie.


Uw profiel


  • Erkend gynaecoloog in België

  • Ervaring in verloskunde is een grote meerwaarde

  • Week- en weekendwacht behoren tot het takenpakket

  • Kennis Nederlands en Frans is verreist, kennis van andere talen is een meerwaarde

 

Waar?


Perifeer ziekenhuis in Vlaanderen met een bloeiende materniteit. Dit centrum hecht veel belang aan het bieden van kwalitatief hoogstaande zorg voor de lokale gemeenschap.


Next Step?


Voel je je aangesproken en klaar voor deze uitdaging?


Solliciteer dan nu en word lid van dit team dat zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van de patiënten.

Neem contact op met 🔗stephanie@2thact.be. Wij kijken ernaar uit om deze opportuniteit verder toe te lichten.

留言


bottom of page