top of page

Enthousiaste pediater

What's in it for you?

Als erkend pediater ga jij aan de slag in een algemeen ziekenhuis waar een heel goede familiale sfeer heerst. De communicatielijnen zijn zeer kort, de organisatie is weinig hiërarchisch, wat leidt tot snelle besluitvoering en bijgevolg kunnen snelle resultaten worden geboekt! Jouw inbreng heeft dus écht impact in deze organisatie.

Er heerst een sterke collegialiteit, de multidisciplinaire samenwerking met oa. diensten materniteit, NKO en spoedgevallen staat er met stip op één!

Als pediater krijg je de kans om jouw subspecialisatie verder uit te bouwen. Heb jij een gezonde portie lef? Dan zijn ook interne groeikansen mogelijk! Werkritme of tewerkstellingsgraad is flexibel, alsook de financiële regeling is er erg gunstig.

En last but not least: Men biedt een vaste positie voor een lange termijn engagement, maar ook freelance-artsen of pediaters met een eigen privépraktijk (of deze wensen op te starten) kunnen hier aan de slag.

Uw profiel:

  • Pediater erkend in Belgie

  • Pediater in opleiding

  • Pediater met Europees diploma, die bereid is om de erkenning aan te vragen

  • Kennis Nederlands is vereist, bijkomende kennis Frans of andere talen is zeker een meerwaarde!

Waar?

Je komt terecht in een regionaal ziekenhuis in Oost-Vlaanderen met een zeer centrale ligging.

Naast de job een stadsmus, natuurliefhebbers of sportieveling? In deze regio kan je ongetwijfeld je hartje ophalen.

En nu?

Ben je voorzichtig benieuwd naar deze positie? Ben er er nog niet helemaal aan uit of je “de jump” wenst te maken?

Of ben je helemaal overtuigd? Stuur dan zeker een berichtje naar griet@2thact.be. Zij bezorgt jou graag meer context en details over deze positie, dit in uiterste discretie.

Comments


bottom of page