top of page

Vacature internist/specialist inwendige geneeskunde regio Luik

Bijgewerkt op: 29 jun. 2021


Wie?

Heb je zin om samen met een brede groep specialisten inwendige geneeskunde de schouders te zetten onder een ambitieus project? Een plek waar de patiënt centraal staat en die je van A tot Z blijft volgen? Dit bovendien vanuit een prachtige groene, rustige, betaalbare regio waar levenskwaliteit voorop staat?

Dan bij je misschien wel de internist of specialist inwendige geneeskunde (in opleiding) die we zoeken. Zeker ook voor artsen met een specialisme zoals hematologie, oncologie, pneumologie, cardiologie en endocrinologie zijn hier zeker groei- en carrièremogelijkheden.


Waar?

Je gaat aan de slag in een algemeen ziekenhuis in de provincie Luik. De site is omwille van zijn uitstekende ligging vlot bereikbaar vanuit de omliggende steden en buurlanden. Artsen in deze regio gaan prat op een goede work-life balance. Hou jij bovendien van het buitenleven en natuur, dan kom je hier helemaal tot je recht. De regio laat zich kenmerken door het aangenaam wonen en toegankelijkheid van zowel kinderopvang als scholen (zonder wachtlijsten). Het Frans en Duits zijn de meest courante voertalen. Kennis van beiden biedt een grote meerwaarde, maar is geen absolute must. Kennis van Frans is een vereiste.


Inhoudelijk?

Je bent internist of arts-specialist in hematologie, oncologie, pneumologie, cardiologie of endocrinologie en hebt ook brede interesse in interne geneeskunde. Je krijgt de mogelijkheid om je eigen specialisatie verder uit te bouwen in een regio met een groot patiëntenpotentieel. Naast de raadplegingen in jouw expertiseveld geef je ook ondersteuning in de zaalrondes en de wachten. Je bent dagelijks goed omringd door collega-specialisten en secretariaatsmedewerkers. Korte communicatielijnen en open overlegmomenten zijn typisch in dit ziekenhuis.


What’s in it for you?

De diverse uitbouwmogelijkheden, goed georganiseerde wachtregeling en collegiale werksfeer zijn grote troeven. Op deze plek kan je naar hartenlust meebouwen aan de organisatie van de dienst, met inbegrip van jouw eigen agenda.


Wat moet je nu doen?

Ben jij op zoek naar de ideale omkadering om jezelf verder te ontplooien als internist of als specialist inwendige geneeskunde? Zoek niet langer, en neem contact op met ons. We overlopen graag de verdere details tijdens een persoonlijk gesprek.

Comments


bottom of page