top of page

Vacature Neuroloog Oost-Vlaanderen

Bijgewerkt op: 23 jan. 2023


Tijd voor een (nieuwe) carrière als neuroloog? Lees dan zeker hieronder even door!

What’s in it for you?


Je werkt in een gedreven team, waar kwaliteitsvolle zorg voorop staat. Het team is in volle groei, waardoor de wachtregeling één op vijf zal bedragen. Op termijn wil men naar een 1 op 6 of 7 regeling. Tijdens de weekends is er maximale ondersteuning van ASO’s, waardoor je voor een bijna louter telefonische achterwacht instaat. Je krijgt de vrijheid om je eigen subspecialisatie of onderzoek verder uit te bouwen. Er wordt sterk ingezet op ‘haalbaar werk’, een goede work/life balans, en kansen voor ontwikkeling en opleiding.


Inhoudelijk?

Naast algemene neurologie krijg je de kans om naar eigen expertise een subspecialisatie volledig uit te bouwen. Zowel gehospitaliseerde patiënten als ambulante patiënten kunnen bij jou terecht voor kwaliteitsvolle zorg. Dit ziekenhuis is ook een opleidingscentrum voor artsen in opleiding, dus de zin om jouw kennis te delen is zeker een grote troef. Voor wat betreft het uitvoeren van de technische prestaties (EEG, EMG,…) word je als arts ten volle ondersteund door het verpleegkundig team. Ben je tenslotte naast het klinisch werk geïnteresseerd om nog bijkomend onderzoekswerk of studies uit te voeren, dan is dit zeker mogelijk.


Wie?

Ben jij een allround neuroloog, maar daarnaast geprikkeld door een bijkomend interessegebied? Wil jij deel uitmaken van een team in volle groei? Heb je een gezonde portie ambitie en werk je graag met aanstormend talent (ASO’s) binnen de neurologie? Komt voor jou kwalitatieve zorg op de eerste plaats en werk je graag als volwaardig teamlid in een sfeer van collegialiteit en overleg? Dan pas jij wellicht prima op deze werkplek!


Waar?

Je komt terecht in dynamisch team van een groot algemeen ziekenhuis waar de dienst neurologie in volle groei is. Het ziekenhuis kent een zeer centrale ligging waardoor de bereikbaarheid vlot is. De moderne en innovatieve visie zorgt dat het voor jou als nieuwe arts aangenaam werken is.


Wat moet ik nu doen?

Een sprankeltje interesse? Twijfel dan niet en neem snel contact op met Griet, zij geeft met plezier meer details over deze vaste positie als neuroloog!

griet@2thact.be of 0472/ 34 31 09
Comments


bottom of page